Καρπούζι το δροσερό

Ο βασιλιάς των φρούτων τον Αύγουστο δεν είναι άλλος από το καρπούζι. Είναι το ζωηρό του κατακόκκινο χρώμα, η γλυκιά και δροσιστική του γεύση και το υπέροχο άρωμά του που μας φτιάχνει τη διάθεση.

Πρώτη σε καλλιέργεια καρπουζιού έρχεται η Κίνα. Στην Ελλάδα καταναλώνεται από μικρούς και μεγάλους με μανία. Τρώγεται ως έχει, μπορούμε να το προσθέσουμε σε φρουτοσαλάτες αλλά συνδυάζεται και με φέτα. Ιδανική επιλογή για δροσερό και γευστικό καλοκαίρι.

Food, fresh. Watermelon on the table

Καρπούζι

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s